JESSICA - YINYOGA OCH YINOCHYANGYOGAFör mig är yoga mer än bara positioner, det handlar också om att hantera livet utanför mattan. När jag utövar min yogapraktik möter jag mig själv som människa och lär känna mig själv vilket ger mig verktyg att hantera livets alla livsskeenden.

Som Yogalärare vill jag ge detsamma till mina yogisar, att utifrån egna förutsättningar skapa sina verktyg i sina liv.

Jag började med yoga för gravida 2005 hos Mella, vilken var en fin upplevelse med min nya kropp och det liv som levde inom mig.
När Noah föddes började jag med mammababy yoga där min Yogalärare Jenny insisterade på att jag skulle utbilda mig till lärare. Så sagt och gjort började jag min utbildning till Ashtangayogalärare, Yinyoga samt Chakrayoga med olika lärare.
Har nu undervisat sedan 2007.

Välkommen till Jessica Johanson yogaklasser!
070-7904050


NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 25:E MAJ
Nästa Sadhana blir lördagen den 25:e maj med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.