kundaliniyogakurser på chandra*ky

KUNDALINIYOGA FÖR NYBÖRJAR -OCH FORSÄTTNINGSGRUPP

Denna är en kurs för dig som längtar efter balans och närvaro! Vi börjar från början och går igenom yogans grunder: kroppsställningar (asanas), olika andningstekniker, handställningar (mudra), meditation och mantran.Vi gör yogaövningar och meditationer som både stärker kroppen och din mentala kapacitet. Den naturliga balansen, på alla nivåer inom dig, ges ett utrymme att växa och bli starkare.
Att vara närvarande i det vi gör och leva i harmoni ger oss balans och hälsa. Närvaro är oftast en bristvara för många av oss i dagens samhälle. Vi behöver alla i större eller mindre utsträckning föra oss mot medvetenhet i tillvaron och livet. Kundaliniyogan lär oss att aktivt leva i nuet, att vara medvetna och närvarande i det vi upplever och gör just nu. Med hjälp av övningar och meditationer tränar vi oss i att vara närvarande och medvetna om oss själva och vår omgivning. På det sättet finner vi balans och harmoni i vårt liv. Yoga lär oss att leva här och nu. Du tränar ditt fokus "här och nu".

Du behöver inte ha tränat yoga tidigare för att kunna vara med på nybörjargruppen. Även du som har utövat yoga tidigare och vill komma igång igen efter en tids uppehåll är varmt välkommen!

LUNCHYOGA
Yoga för både dig som har utövat kundaliniyoga tidigare och för dig som är nybörjare. Vi gör mjuka sköna pass och meditationer som stretchar kroppen på ett mjuk sätt och ger lugn, ro och balans. Vi kommer att jobba med djupandning, mjuka yogaövningar och meditationer som balanserar och samtidigt ger energi. Du får med dig olika tips och redskap för ett mer yogisk och balanserat livstil!

Lunchyoga och sedan fortsätta dagen och resten av veckan med en skön känsla av balans och inre stabilitet!

KUNDALINIYOGA FÖR BARN 9-12 år
Lek och stillhet. Yogabus, lek och allvar, andning och avslappning i en skön blandning - helt utifrån barnens önskemål och behov.

KUNDALINIYOGA FÖR GRAVIDA

Yoga hjälper dig att öka och bibehålla din fysiska, mentala och känslomässiga balans under graviditeten, att hitta din egen inre styrka. De enkla och mjuka fysiska övningarna gör musklerna smidiga, stärker ryggen och bäckenbotten samt ökar blodcirkulationen och energiflödet i kroppen.

Du lär dig att andas medvetet och lugnt. Genom andningsövningarna syresätter du blodet och du får den balans och avspänning som kommer bli till stor hjälp under förlossningsarbetet.

Du lär dig att fokusera och koncentrera dig samtidigt som du tränar din förmåga att slappna av.

Yoga för gravida är ett fantastiskt redskap inför den kommande förlossningen. Innan du börjar med gravidyoga bör du ha passerat den 15:e veckan av din graviditet.

Har du frågor eller vill veta mer mejla till Mella eller ring/SMSa 070-524 05 57

VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL CHANDRA!

KURSER PÅ CHANDRA*KY HÖSTTERMINEN 2024
Se SCHEMAT för mer information:

* Måndagar
kl.16.45-18.15 YINYOGA
kl.18.30-20.45 MINDFULNESS

* Tisdagar
kl.12.00-13.00 LUNCHYOGA
KL.15.30-16.40 MEDIYOGA BALANS
kl.17.10-18.35 YINYOGA /MEDIYOGA
kl.19.15-20.30 YINOCHYANG YOGA

* Onsdagar
kl.17.00-18.30 KUNDALINIYOGA
kl.19.00-20.30 YINYOGA

* Torsdagar
kl.17.15-18.45 FRIGÖRANDE DANS
kl.19.15-20.30 YINYOGA

* Fredagar
kl.16.00-17.00 YINYOGA FÖR MÄN

* Lördagar
kl.07.00-09.00 SADHANA. Anmälan via sms till 0705 240 557 senast torsdagen innan.
21/9, 26/10 och 23/11

* Söndagar
kl.17.00-18.15 YINYOGA

För mer information och anmälan kontakta respektive lärare.
Anmälan till Kundaliniyoga här

Varmt välkommen!
Anette, Anne, Jessica, Liselotte, Marita, Patrik, Therese och Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.