THERESE - MEDIYOGA”Yoga är att låta sinnets vändningar stanna upp”

Det var så MediYoga hittade mig. Jag behövde stanna upp. Lyssna på mig själv. Men eftersom jag är lite envis också ville jag veta hur och varför, att det skulle vara säkerställt att det funkar. Ja, det låter så här i backspegeln lite korkat jag vet. Men, jag hittade en yogaform där det är säkerställt att det funkar! Och jag är MediYogalärare sedan 2019.
MediYoga har fokus på helheten. Fysiskt, psykiskt och emotionellt. Alla delar är lika viktiga och får lika mycket plats. Det är något som är viktigt för mig, att allt får plats.

Det är också viktigt att du ”hittar din grej” till självläkning. Jag har provat massor av olika och själv utbildat mig till friskvårdsmassör, gått kurs i Reiki, Touch for health steg 1 och nu närmast ska jag gå en kurs i MI – motiverade samtal.

Det viktigaste jag har lärt mig är dock att en förändring, stor -liten – bra – mindre bra, är något du GÖR.

Så snälla du – GÖR.

NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 25:E MAJ
Nästa Sadhana blir lördagen den 25:e maj med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.