ANNE - FRIGÖRANDE DANS
Anne är utbildad av Anne Grundel på Frigörande Dansakademin 2004 och har sedan dess hållit i kurser i Frigörande Dans. Första åren gjorde hon det i Dalarna och sedan 2010 här på Chandra KY.

Dans, rörelser och musik har alltid varit närvarande på olika sätt i Annes liv men först då hon provade den frigörande dansen kunde allt falla på plats. Ingen prestationen och tankar kring hur det ser ut, ingen kamp med koordination och koreografi för det ska bli rätt men med en stor rörelseglädje och närvaro. I dansen skapar Anne en trygg plats för deltagarna att lyssna inåt och utforska sina möjligheter till rörelser och skapa sin egen dans.

Så här beskriver Anne hur hon själv känner för den Frigörande dansen: "Jag älskar den här dansen eftersom den få mig att landa i mig själv, att upptäcka mig själv och att tycka om mig själv. Den ger mig både vila, energi, livslust och insikter om mig själv"

Välkommen att dansa med Anne!
Anne Hargeson, 0706-256 693

NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 27:E APRIL
Nästa Sadhana blir lördagen den 27:e april med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.