ANETTE - YINYOGAHej, jag håller kurser i yinyoga, en meditativ och långsam yoga där vi håller sittande och liggande positioner i 3–5 minuter. Jag har fullgjort yinyogalärarutbildningen i fem olika steg hos Yinyogacenter Wisdom Works i Stockholm och har själv praktiserat yinyoga sedan 2010.

Jag är övertygad om att nyckeln till framgång heter avslappning och det är därför som vemsomhelst kan träna upp sin förmåga till medveten närvaro inom denna yogaform.

Att fokusera inåt och att stanna kropp och själ en stund gör gott för våra, ofta överaktiva, hjärnor och kroppar. På köpet blir bindväven smidigare och lämnar din kropp mer rörlig och mjuk. Jag guidar dig i detta, du behöver bara slappna av.

Välkommen med din anmälan!

Anette Hölttä
0707–918263

NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 25:E MAJ
Nästa Sadhana blir lördagen den 25:e maj med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.