AKTIVITETER PÅ CENTRET

Förutom Kundaliniyoga och olika relaterade Workshops är centrets ambition och önskan att erbjuda en plats för aktiviteter som hjälper dig att hitta balans och harmoni i tillvaron, i din vardagliga liv. En möjlighet för andra aktiviteter som främjar och inspirerar din och andras personliga och andliga utveckling.

Föreläsningar, seminarier, helgkurser eller möten...

Har du en idé eller dröm och söker en plats där du kan förverkliga din dröm och hjälpa andra i deras väg mot ett skönare liv kontakta oss via mail eller mobil.

NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 25:E MAJ
Nästa Sadhana blir lördagen den 25:e maj med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.