YINYOGA FÖR MÄN


Är du stel och orörlig trots att du nyss var en man i dina bästa år? Alla män kan vara med i gubbyogan, inga förkunskaper behövs.
Det är en lugn, återhämtande, yogaträning som utförs sittande alternativt liggande med benen mot väggen. Positionerna hålls i 3–5 minuter och det är kroppens egen tyngd, andningen och avslappningen som gör att man kommer åt att sträcka ut bindväven.

En stel, tajt och torr bindväv är ofta boven till ömma leder och muskler.

Välkommen ner på mattan, stanna kroppen, slut ögonen, släpp efter! Du kommer att märka skillnad!

Välkommen till en ny värld!

För mer information och anmälan:
Kontakta: Anette Hölttä eller
skicka SMS till 070-791 82 63NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 27:E APRIL
Nästa Sadhana blir lördagen den 27:e april med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.