Marita Dahlby

MARITA - MediYoga Balans, Yoga på Stol & MixMediYoga/Yinyoga, SensingYoga samt GongYoga och VarmvattenYoga
Marita Dahlby har guidat Medicinsk Yoga i olika former de senaste 20 åren och har fördjupat sig med vidareutbildningar, mest i stressreducering. "Att vara närvarande i nuet, som är en färskvara och hjälpa medmänniskor till självläkning som yogan kan öppna upp till, har blivit det roligaste jag vet". Nycklarna till all yoga är att möta sig själv inifrån, medvetandegöra andningen och utifrån andning öva sig i så väl djupavslappning som kroppsnärvaro och därifrån hitta kroppens utmaningar och gränser.

Yogaklass med Marita sker inkännande och pedagogiskt. De flesta klasser med Marita görs gärna med slutna ögon, för att lättare få kontakt med sin insida.
Alla Maritas YOGAklasser är LUGNANDE, ANTISTRESS och HELT PÅ KROPPENS VILLKOR.
Här får Du en möjlighet att komma hem i dig själv ännu lite djupare och hitta det inre lugnet och lära Dig hur Du kan väva in återhämtning i Din vardag.

Marita har haft egna yogastudios på Gotland, men har numera äran att få undervisa på ChandraKY i Visby.

Kontakt eller mer information.

Välkommen till Maritas klasser!
070-1727071


NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 25:E MAJ
Nästa Sadhana blir lördagen den 25:e maj med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.