MEDIYOGA


MediYoga är en yogaform som är forskningsbaserad, har terapeutisk inriktning och är utvecklad för hälso- och sjukvården.

En Mind-Body-Intervention som passar alla.
De centrala teknikerna utgörs av träning i kroppsmedvetenhet, självkännedom, självmedkänsla och fokusträning genom kombinationsträning i andning, avslappning, rörelse och meditation.

MediYoga är toppen vid stressbesvär, sömnproblem och smärtproblematik.
Genom ett strukturerat system av program, övningar, avslappning, medveten närvaro och meditationer syftar träningen till öka kroppsmedvetenheten, stilla sinnet och balansera kroppens självläkande system. Träningen bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Alla kan MediYoga. Rörelserna är lugna och försiktiga, sittande eller liggande.

För mer info kontakta Therese Liljebäck eller Hela Dej

NY KUNDALINIYOGAKURS VT24
Vi startar onsdasgen den 17:e april kl.17.00 - 18.30.
Mer info och anmälan här

Varm välkommen!
Önskar Mella!


NÄSTA SADHANA 27:E APRIL
Nästa Sadhana blir lördagen den 27:e april med frukost efteråt!

Sadhana är gratis och jag bjuder på frukost men skänk gärna en gåva till någon av de hjälporganisationer som finns, t. ex., Rädda Barnen, Anmesty, Läkare utan gränser, Röda korset, UNRWA, UNHCR, Unicef, Svenska Fred, Kvinna till Kvinna, Greenpeace, Jordens vänner, Naturskyddsföreningen, det finns många fler!

Anmäl dig här eller via SMS till 0705 240 557 s enast torsdagen den 26:e april.

Varmt välkommen!
//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Bryggargatan, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen till CHANDRA*KY. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen på Korgmakargatan.